Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Backwards Compatibilty δηλώνει η Xbox

*
Τα 76 παιχνίδια που προστέθηκαν στον κατάλογο backwards compatibilty του Xbox είναι και τα τελευταία. Όπως αναφέρεται σε σχετικό post στην ιστοσελίδα Xbox Wire, η εταιρεία έχει φτάσει στο όριο των όσων ήταν δυνατό να γίνουν από νομικής και τεχνικής άποψης.

"Η πρόσφατη και τελευταία προσθήκη των 70+ τίτλων στο πρόγραμμα backwards compatibility ήταν δυνατή λόγω του της επιθυμίας και του feedback της κοινότητας. Τα συνεχή σας αιτήματα για συγκεκριμένους τίτλους και βελτιώσεις έδωσαν το απαραίτητο κουράγιο στην ομάδα Backwards Compatibility να συνεργαστεί με τους δημιουργούς με σκοπό να έχει συνέχεια η ζωή παιχνιδιών από τέσσερεις δεκαετίες Xbox. Παρόλο που συνεχίζουμε να έχουμε ως στόχο τη διατήρηση και βελτίωση της τέχνης των παιχνιδιών, η δυνατότά μας να προσθέτουμε νέα στον κατάλογο έφτασε στο όριό της, λόγω θεμάτων σχετικών με άδειες, τη νομοθεσία αλλά και τεχνικών δυσκολιών. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι", αναφέρει η Peggy Lo της Microsoft.


Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνεται το τέλος του προγράμματος backwards compatibility, οπότε θα κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή για το τι μπορεί να προκύψει μελλοντικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*